Το γραφείο

grafeioΤο Γραφείο Γενικού Τουρισμού του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Λάρισας λειτουργεί από το 1992 και ήταν από τα πρώτα Γραφεία Τουρισμού που λειτούργησαν τα Κ.Τ.Ε.Λ. πανελλαδικά.

Ακολουθώντας μία συνεχή, σταδιακή και ανοδική πορεία, σήμερα το Γραφείο Γενικού Τουρισμού λειτουργεί σε ένα υπερσύγχρονο γραφείο, στο κέντρο της πόλης, επί της οδού Πατρόκλου 19.

Διαθέτει δέκα (10) τουριστικά υπερσύγχρονα λεωφορεία των 50 θέσεων, που διαθέτουν όλες τις ανέσεις (TV, VIDEO, WC) και εξασφαλίζουν ένα εξαιρετικό ταξίδι.

Διαθέτει επίσης και δύο (2) μίνι λεωφορεία, 19 θέσεων.

Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια όλου του προσωπικού του Τουριστικού Γραφείου του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Λάρισας Α.Ε., εξασφαλίζουν την άρτια οργάνωση και εκτέλεση μιας εκδρομής, καθώς επίσης και την σιγουριά στους πελάτες για το τελικό αποτέλεσμα.

Συμβουλευτείτε το προσωπικό του Γραφείου και αυτό θα σας προτείνει αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

 

Άδεια Λειτουργίας Τουριστικού Γραφείου

 

Οι δραστηριότητες του Γραφείου είναι οι πιο κάτω:

 

tour01 1

Οργάνωση εκδρομών

Το γραφείο διοργανώνει συνεχώς εκδρομές στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Ενημερωθείτε στην σελίδα των εκδρομών για όλες τις προγραμματισμένες.

tour 2 1

Έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

Το γραφείο εκδίδει ακτοπλοϊκά εισιτήρια με όλες τις εταιρίες. Εκδίδει επίσης εισιτήρια του Κ.Τ.Ε.Λ. Λάρισας για Αθήνα και Θεσ/νίκη.

tour03

Σχολικές εκδρομές

Το γραφείο αναλαμβάνει κάθε είδους σχολικής εκδρομής, για κάθε σχολείο του νομού και για προορισμούς εσωτερικού ή εξωτερικού. Συμβουλευτείτε το γραφείο για τις προσφορές του.

 

tour04

Τουριστικά πακέτα

Το γραφείο συνεργάζεται με τα πιο αξιόπιστα τουριστικά γραφεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και προσφέρει δεκάδες πακέτα διακοπών για την Ελλάδα ή το εξωτερικό.

president small

Κρατήσεις ξενοδοχείων

Το γραφείο, προτείνει και κάνει κρατήσεις σε ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

bus-mini

Ναυλώσεις λεωφορείων

Το γραφείο μισθώνει λεωφορεία του στόλου του σε συλλόγους ή και ιδιώτες, για την κάλυψη οποιαδήποτε ανάγκη τους.

 

 

Το Τουριστικό Γραφείο του Κ.Τ.Ε.Λ. Λάρισας Α.Ε. καθημερινά αποδεικνύει ότι δεν είναι τυχαία στην πρώτη θέση της προτίμησης, αφού είναι το μεγαλύτερο και πλέον άρτια οργανωμένο σε ολόκληρη την Θεσσαλία.

Titanas Travel

Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια όλου του προσωπικού του Τουριστικού Γραφείου του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Λάρισας Α.Ε., εξασφαλίζουν την άρτια οργάνωση και εκτέλεση μιας εκδρομής, καθώς επίσης και την σιγουριά στους πελάτες για το τελικό αποτέλεσμα.

Συνδεθείτε μαζί μας

  

Εγγραφή στο Newsletter


Διαβάστε εδώ την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

E-mail (*)

Invalid email address.
Συγκατάθεση για προσωπικά δεδομένα (*)

Invalid Input
Πληκτρολογήστε τα γράμματα (*)
Πληκτρολογήστε τα γράμματα   Ανανέωση
Invalid Inputlogo titanas2

Πατρόκλου 19

Τ.Κ. 41222, Λάρισα

Τηλ.: 2410537760

Φαξ: 2410538501

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

JoomShaper